x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Aansluitingen
Kleur
Bekijk 6 laptops

MacBook Air met M1-chip

6 MacBooks
Op zoek naar een MacBook Air met Apple M1-chip? Sinds de komst van de M1-chip is de MacBook Air flink vooruitgegaan als het gaat om de prijs-kwaliteitsverhouding. Deze MacBooks zijn namelijk betaalbaar, en zijn door de Apple M1-chip sneller dan de meeste Windows laptops in dezelfde prijsklasse. Vergelijk hieronder alle MacBook Airs met M1-chip die momenteel beschikbaar zijn.
filter MacBook Air met M1-chipFilter

MacBook Air met M1-chip geweldige op basis van prijs-kwaliteitverhouding

De MacBook Air met M1-chip is één van de beste MacBooks op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding. Deze MacBooks zijn namelijk enorm betaalbaar, en kunnen dezelfde performance behalen als Windows laptops die vele malen duurder zijn.

De Apple M1-chip zorgt ervoor dat u veel met uw MacBook Air kunt doen. Vanwege meerdere cores en zijn hoge kloksnelheid is het mogelijk om er zware taken zoals foto- en videobewerking mee uit te voeren. U kunt er vanwege zijn kwalitatieve beeldscherm natuurlijk ook uw favoriete films en series mee bekijken.

Qua kleur heeft u de keuze uit een gouden MacBook, zilveren MacBook of grijze MacBook. Daarnaast kunt u kiezen voor maar liefst 1000 GB opslagruimte, ideaal als u van plan bent om veel apps of andere data op te slaan.

De MacBook Air met M1-chip zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een MacBook Air met M1-chip

Op dit moment worden er 6 MacBook Air met M1-chip aangeboden met een gemiddelde prijs van €1128,67,-. De goedkoopste MacBook Air met M1-chip die momenteel te vinden is, is de Apple MacBook Air (2020) MGND3N/A Goud. Deze is te koop in 8 winkels met een prijs vanaf €919,-. Hij bevat een 13,3 inch display en een snelle Apple M1 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken