x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Schermreflectie
Gewicht
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Bekijk 86 laptops

MacBooks met Apple M2-chip

86 MacBooks
Op zoek naar een nieuwe MacBook met M2-chip? De MacBooks met Apple M2-chip zijn een topper op gebied van prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast zijn ze razendsnel waardoor ze bijna iedere software aan kunnen. Denk hierbij zelfs aan de zwaarste videobewerkingsprogramma's. Bekijk hieronder alle MacBooks met M2-chip die op dit moment te koop zijn.
filter MacBooks met Apple M2-chipFilter
Meer MacBooks met Apple M2-chip

Razendsnelle MacBooks met M2-chip

De Apple M2-chip is de opvolger van de M1-chip en wordt gezien als een van de meest krachtige en efficiënte chips voor MacBooks. Het biedt verbeterde prestaties en een snellere verwerking van taken. Het is speciaal ontworpen voor de nieuwe MacBooks en biedt een hogere efficiëntie en nog betere prestaties dan voorgaande MacBooks.

Onder de MacBooks met Apple M2-chip heeft u veel mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de 14 inch MacBook Pro met M2-chip waarmee u zelfs de zwaarste taken uit kunt voeren. Of kiest u voor een iets kleiner formaat, de MacBook Pro (13 inch)? Tussen de MacBooks met M2-chip heeft u in ieder geval de keuze tussen veel verschillende MacBooks waardoor er altijd wel een geschikt model tussen zit.

De MacBooks met Apple M2-chip zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een MacBook met Apple M2-chip

Op dit moment worden er 86 MacBooks met Apple M2-chip aangeboden met een gemiddelde prijs van €2304,19,-. De goedkoopste MacBook met Apple M2-chip die momenteel te vinden is, is de Apple MacBook Air (2022) Apple M2 (8 core CPU/8 core GPU) 8GB/256GB Goud. Deze is te koop in 11 winkels met een prijs vanaf €1169,-. Hij bevat een 13,6 inch display en een snelle Apple M2 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken