x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Schermreflectie
Aansluitingen
Kleur
Bekijk 14 laptops

MacBook Pro (13 inch)

14 MacBooks
Bent u op zoek naar een MacBook Pro die u makkelijk mee kunt nemen? Misschien is een 13 inch MacBook Pro dan wel iets voor u. De 13 inch MacBook Pro heeft een gewicht van nog geen anderhalve kilogram, minimaal 8 GB RAM en veel opslagruimte voor al uw projecten en applicaties.
filter MacBook Pro (13 inch)Filter

Veel 13 inch MacBook Pro modellen om uit te kiezen

Het grote voordeel aan de 13 inch MacBook Pro is vooral dat er enorm veel verschillende configuraties te vinden zijn. Heeft u wat meer opslagruimte nodig? Dan kunt u kiezen tot wel 2 TB aan opslagruimte. Bent u van plan om veel te multitasken? Kies dan voor wat meer RAM, bijvoorbeeld 32 GB of 64 GB. Zo is er voor iedereen wel een geschikte 13 inch MacBook Pro te vinden, wat uw doel met uw nieuwe MacBook ook is.

13 inch MacBook Pro populair onder vele soorten gebruikers

Vanwege het grote aanbod aan 13 inch MacBook Pro’s zijn er veel modellen te vinden voor alle soorten gebruikers. Allereerst worden ze überhaupt veel door studenten gekozen vanwege hun lichte gewicht. Het is makkelijk om een 13 inch MacBook Pro mee te nemen naar uw colleges en hem heel de dag mee te slepen in uw tas.

Daarnaast zijn de Apple M1 en Apple M2 chips erg krachtig waardoor de 13 inch MacBook Pro bijna alles aan kan. Van het kijken van films in de beste kwaliteit tot het bewerken van video’s in 4K, de 13 inch MacBook Pro en ook de 16 inch MacBook Pro zijn er geschikt voor.

De MacBook Pro (13 inch) zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een MacBook Pro (13 inch)

Op dit moment worden er 14 MacBook Pro (13 inch) aangeboden met een gemiddelde prijs van €1561,64,-. De goedkoopste MacBook Pro (13 inch) die momenteel te vinden is, is de Apple MacBook Pro 13" (2022) Apple M2 (8 core CPU/10 core GPU) 8GB/512GB Zilver. Deze is te koop in 6 winkels met een prijs vanaf €748,-. Hij bevat een 13,3 inch display en een snelle Apple M2 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken