x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Schermreflectie
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Kleur
Bekijk 39 laptops

MacBook Pro (14 inch)

39 MacBooks
Op zoek naar een nieuwe 14 inch MacBook Pro? De MacBook Pro (14 inch) is een beest als het aankomt op prestaties. Met modellen die de nieuwe M2-chip bevatten en de keuze hebt tot wel 64 GB RAM kunt u alles op de 14 inch MacBook Pro uitvoeren. Wilt u genieten van veel opslagruimte? U heeft de keuze tot wel 2 TB aan opslagruimte.
filter MacBook Pro (14 inch)Filter
Meer MacBook Pro (14 inch)

14 inch MacBook Pro krachtiger dan ooit tevoren

Naast de 13 inch MacBook Pro en 16 inch MacBook Pro is er nu ook een 14 inch model beschikbaar. Deze krachtige MacBook Pro’s met 14 inch schermformaat kunnen worden gebruik voor de zwaarste taken, zoals het bewerken van 4K video’s tot het multitasken van meerdere zware programma’s tegelijkertijd.

Bij de 14 inch MacBook Pro’s kunt u kiezen uit een opslagcapaciteit tot maar liefst 2000 GB. Dit is meer dan genoeg ruimte voor het opslaan van vele apps, documenten, en videoprojecten. Kies daarnaast uit de snelle M2-chip of M1 Pro/Max om de snelheid van uw 14 inch MacBook Pro te bepalen.

Met een gemiddeld gewicht van ongeveer 1,6 kilogram maakt dit de MacBook Pro 14 inch ideaal om overal mee naartoe te nemen. Of u nu een student bent die vaak onderweg is naar een college of een zakelijke gebruiker die vaak naar vergaderingen moet, de 14 inch MacBook Pro is dé MacBook voor u.

De MacBook Pro (14 inch) zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een MacBook Pro (14 inch)

Op dit moment worden er 39 MacBook Pro (14 inch) aangeboden met een gemiddelde prijs van €2956,-. De goedkoopste MacBook Pro (14 inch) die momenteel te vinden is, is de Apple MacBook Pro 14" (2021) M1 Pro (8 core CPU/14 core GPU) 16GB/512GB Zilver. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €1795,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Apple M1 Pro processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken