x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Gewicht
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Bekijk 34 laptops

MacBook Pro (16 inch)

34 MacBooks
Bent u op zoek naar de kracht van een MacBook Pro en wilt u ook geniet van veel schermruimte? Dan is een 16 inch MacBook Pro misschien de beste keuze voor u. Met een 16 inch MacBook Pro kunt u genieten van een krachtige processor, minimaal 16 GB RAM en veel opslagruimte. Dit maakt de 16 inch MacBook Pro geschikt voor vele doeleinden waaronder foto- en videobewerking.
filter MacBook Pro (16 inch)Filter

16 inch MacBook Pro de krachtigste van dit moment

Op dit moment zijn de 16 inch modellen van de MacBook Pro de krachtigste MacBook die u momenteel kunt vinden. Deze MacBooks zijn onder andere in het bezit van de M2 Pro en M2 Max chips, waardoor er ongekende prestaties mee kunnen worden behaald. Daarnaast heeft u de keuze tot wel 32 GB RAM, waardoor u met de 16 inch MacBook Pro alle software die u wenst kunt draaien.

Het enige nadeel aan de 16 inch variant van de MacBook Pro is wel zijn gewicht van ruim twee kilogram. Mocht u iemand zijn die vaak onderweg is, kan het slepen hiervan wel erg vervelend zijn. In dat geval is het nog mogelijk om te downsizen naar een 14 inch MacBook Pro. De 14 inch reeks heeft ook modellen die even krachtig zijn als de meeste 16 inch MacBook Pro’s.

De MacBook Pro (16 inch) zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een MacBook Pro (16 inch)

Op dit moment worden er 34 MacBook Pro (16 inch) aangeboden met een gemiddelde prijs van €3407,03,-. De goedkoopste MacBook Pro (16 inch) die momenteel te vinden is, is de Apple MacBook Pro 2019 16" Silver (MVVL2N/A). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €1049,-. Hij bevat een 16 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken