x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Gewicht
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Bekijk 45 laptops

MacBook Pro

45 MacBooks
Op zoek naar een nieuwe MacBook Pro? De MacBook Pro is de krachtigste type MacBook van Apple. Bij de MacBook Pro kunt u kiezen uit een 13, 14, of 16 inch formaat. Alle MacBook Pro's hebben veel RAM, een krachtige processor en veel opslagruimte. Daarnaast hebben ze allemaal een uitmuntende batterijduur tot wel 18 uur waardoor u niet afhankelijk van een stopcontact bent.
filter MacBook ProFilter
Meer MacBook Pro

MacBook Pro erg populair onder alle soorten gebruikers

De MacBook Pro is vanwege zijn compacte formaat en snelheid erg populair onder vele soorten gebruikers. Gebruikers die veel onderweg zijn kiezen vaak voor de 13 inch MacBook Pro. Dit kleinere formaat weegt gemiddeld maar rond de 1,4 kilogram, waardoor u deze makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Een wat grotere stap is de nieuwe 14 inch MacBook Pro reeks. Deze modellen zijn krachtig en zijn beschikbaar in varianten met tot wel 64 GB RAM (werkgeheugen). Mocht u het snelste van het snelste willen, kies dan voor een MacBook Pro met M2-chip. Deze MacBook Pro’s hebben vaak ook maar liefst 1 of 2 terabyte opslagruimte, wat ideaal is voor mensen die veel met grote bestanden werken.

Met een gemiddelde accuduur van meer dan 15 uur is de MacBook Pro hier een uitblinker in. Dit betekent dat u er bijna twee hele werkdagen mee kunt werken zonder dat u afhankelijk bent van een stopcontact in de buurt.

De MacBook Pro zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een MacBook Pro

Op dit moment worden er 45 MacBook Pro aangeboden met een gemiddelde prijs van €2844,42,-. De goedkoopste MacBook Pro die momenteel te vinden is, is de Apple MacBook Pro 13" (2022) Apple M2 (8 core CPU/10 core GPU) 8GB/256GB Space Gray. Deze is te koop in 5 winkels met een prijs vanaf €1479,-. Hij bevat een 13,3 inch display en een snelle Apple M2 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken