x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Schermreflectie
Gewicht
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Bekijk 17 laptops

Zilveren MacBooks

17 MacBooks
Op zoek naar een zilveren MacBook? MacBooks komen in een aantal verschillende kleuren, waaronder zilver het populairst is. Vergelijk hieronder alle zilveren MacBooks om de juiste keuze te maken en te kiezen voor de voordeligste aanbieder.
filter Zilveren MacBooksFilter

Veel zilveren MacBooks te koop

Zilver is een erg bekende kleur als het gaat om MacBooks. Zo zijn er bijvoorbeeld veel 13 inch MacBook Pro’s te vinden in het zilver, in allerlei verschillende uitvoeringen. Bent u van plan om veel op te slaan op uw nieuwe MacBook? Kies dan voor een zilveren MacBook met 1000 GB opslagruimte. Mocht u het maximale uit uw MacBook willen halen, dan kunt u kiezen voor een zilveren MacBook met M2-chip. Ook 16 inch MacBook Pro modellen zijn veel te vinden in het zilver.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Zilveren MacBook

Op dit moment worden er 17 Zilveren MacBooks aangeboden met een gemiddelde prijs van €2264,53,-. De goedkoopste Zilveren MacBook die momenteel te vinden is, is de Apple MacBook Air (2020) MGN93N/A Zilver. Deze is te koop in 6 winkels met een prijs vanaf €977,-. Hij bevat een 13,3 inch display en een snelle Apple M1 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken