x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 10 laptops

15 inch MEDION laptops

10 laptops
Tussen het aanbod van 15 inch MEDION laptops zijn enorm veel modellen te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een goedkopere 15 inch MEDION laptop voor basistaken, of een model met NVIDIA-videokaart en i7 processor voor gaming. Vergelijk hieronder alle MEDION laptops met 15 inch scherm en kijk welke bij u past.
filter 15 inch MEDION laptopsFilter

Veel middelgrote 15 inch MEDION laptops om uit te kiezen

15 inch is een goede middelmaat voor een laptop, aangezien het genoeg schermruimte biedt voor de meeste taken en vanwege zijn formaat en lichte gewicht ook geschikt is om mee te nemen als u onderweg bent. U klapt een 15 inch MEDION laptop gemakkelijk snel even openen om wat aantekeningen te maken als u bijvoorbeeld in de trein zit.

Tussen de 15 inch MEDION laptops heeft u daarnaast de keuze uit veel verschillende modellen die allemaal geschikt zijn voor andere doeleinden. Kiest u bijvoorbeeld een simpel model met een AMD Ryzen 5 processor en 8 GB RAM, dan kunt u er gemakkelijk alle dagelijkse taken op doen en middelzware software draaien.

Kiest u voor een snelle MEDION laptop met i5 processor, dan heeft hij wat meer rekenkracht voor zwaardere taken zoals het bewerken van foto’s. Mocht u toch net wat meer schermruimte willen hebben, dan is een 17 inch MEDION laptop misschien wel de juiste laptop voor u.

De 15 inch MEDION laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 15 inch MEDION laptop

Op dit moment worden er 10 15 inch MEDION laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €682,8,-. De goedkoopste 15 inch MEDION laptop die momenteel te vinden is, is de Medion Akoya E15415 MD62478. Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €349,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken