x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Helderheid
Verversingssnelheid
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Extra opties
Bekijk 6 laptops

17 inch MEDION laptops

6 laptops
Bent u op zoek naar een nieuwe MEDION laptop en wilt u wat meer ruimte op het scherm? Er zijn veel MEDION laptops beschikbar met 17 inch beeldscherm. Bekijk hieronder alle MEDION laptops met 17 inch scherm en vergelijk prijzen om zo de beste koop te vinden.
filter 17 inch MEDION laptopsFilter

Grote 17 inch MEDION laptops met veel rekenkracht

Er zijn veel razendsnelle 17 inch MEDION laptops beschikbaar die veel rekenkracht bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld modellen met een snelle Intel Core i7 processor, maar liefst 32 GB RAM en een NVIDIA-videokaart. Deze laptops zijn geschikt voor zware taken zoals foto- en videobewerking, en zelfs het spelen van de nieuwste games.

Mocht u geen hele snelle laptop nodig hebben voor zware taken of wat minder budget hebben, dan kunt u natuurlijk ook gaan voor een wat goedkoper model. Er zijn genoeg betaalbare 17 inch MEDION laptops te vinden die geschikt zijn voor alle dagelijkse taken.

Als u vaak onderweg bent, dan kan een 17 inch laptop misschien iets te groot en zwaar zijn. In dat geval kunt u beter kiezen voor een 15 inch MEDION laptop aangezien deze iets makkelijker mee te nemen is.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 17 inch MEDION laptop

Op dit moment worden er 6 17 inch MEDION laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €2034,-. De goedkoopste 17 inch MEDION laptop die momenteel te vinden is, is de MEDION ERAZER Scout E20 MD62521. Deze is te koop in 6 winkels met een prijs vanaf €899,-. Hij bevat een 17,3 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken