x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 9 laptops

MEDION laptops met i5 processor

9 laptops
Op zoek naar een MEDION laptop met i5 processor? i5 MEDION laptops kunnen worden gebruikt voor veel verschillende taken, zoals het bewerken van foto's en gaming, maar ook dagelijks gebruik zoals het mailen of bewerken van documenten. Er zijn Intel Core i5 MEDION laptops beschikbaar in verschillende formaten.
filter MEDION laptops met i5 processorFilter

MEDION laptops met i5 processor razendpopulair

Bent u op zoek naar een MEDION laptop met Intel Core i5 processor? i5 MEDION laptops zijn razendpopulair onder verschillende gebruikers. Er staan namelijk simpele modellen tussen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik, maar ook modellen met een krachtige videokaart voor het spelen van de nieuwste games.

U heeft daarnaast het voordeel dat MEDION een erg betaalbaar merk is. Hierdoor is het zeker geen slecht idee om te kijken tussen de MEDION laptops met i5 processor, omdat dit merk op gebied van prijs-kwaliteitverhouding altijd erg goed presteert. Wat ook nog belangrijk om te kiezen is, is het formaat van uw MEDION i5 laptop.

Er zijn 14 inch MEDION laptops en 17 inch MEDION laptops beschikbaar met i5 processor. Kies voor de kleinere variant als u een lichtere en compacte laptop zoekt die u makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

De MEDION laptops met i5 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een MEDION laptop met i5 processor

Op dit moment worden er 9 MEDION laptops met i5 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €572,89,-. De goedkoopste MEDION laptop met i5 processor die momenteel te vinden is, is de Medion Akoya E15415 MD62478. Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €349,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken