x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 22 laptops

MEDION laptops vergelijken

22 laptops
Op zoek naar een nieuwe MEDION laptop? Tussen het assortiment van MEDION zijn laptops te vinden voor allerlei soorten gebruikers. Zo zijn er simpele laptops met een Intel Celeron processor voor onder de €500, maar ook krachtige 17 inch gaming laptops die bijna alles aan kunnen. Vergelijk hieronder om er achter te komen welke MEDION laptop u gaat kopen.
filter MEDION laptops vergelijkenFilter

MEDION biedt veel laptops aan voor een goede prijs

MEDION is een merk dat bekend staat om het aanbieden van betaalbare laptops met goede specificaties. De laptops van MEDION zijn vaak verkrijgbaar voor een lagere prijs dan vergelijkbare modellen van andere merken, maar bieden vaak dezelfde prestaties en functionaliteit. Als u op zoek bent naar een budgetvriendelijke laptop met goede prestaties, dan is MEDION een goede optie om in overweging te nemen.

17 inch MEDION laptops met veel opslagruimte

MEDION biedt een aantal 17-inch laptops aan met veel opslagruimte. Zo is er bijvoorbeeld een 17 inch MEDION laptop die beschikt over een Intel Core i7-processor, 8 GB werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 1 TB HDD en 256 GB SSD. Deze laptop is geschikt voor zware taken zoals video- en fotobewerking, en biedt genoeg ruimte voor het opslaan van grote hoeveelheden data waaronder ook vele games.

De MEDION laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zwart