x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Extra opties
Bekijk 25 laptops

15 inch MSI gaming laptops

25 laptops
Op zoek naar een MSI gaming laptop met 15 inch scherm? MSI biedt meerdere gaming laptops aan met 15 inch schermgrootte, wat voor gaming een goede maat is (voor sommige gebruikers wel net te klein). Tussen onderstaande 15 inch MSI laptops vindt u gaming laptops met een snelle processor en goede videokaart.
filter 15 inch MSI gaming laptopsFilter

15 inch MSI laptops blinken uit in het spelen van games

MSI laptops met 15 inch scherm blinken uit in het spelen van games. Ze hebben een krachtige Intel Core i5, i7 of i9 processor, veel RAM en genoeg opslagruimte om al uw games op te kunnen slaan. Daarnaast hebben ze ook allemaal een krachtige NVIDIA videokaart, zoals bijvoorbeeld de NVIDIA GeForce RTX 3050 of de NVIDIA GeForce RTX 3060.

Naast dat alle bovenstaande 15 inch MSI laptops geschikt zijn voor gaming, zijn er ook modellen die klaar zijn voor virtual reality. Deze hebben allemaal een krachtige processor en beschikken over minimaal 16 GB werkgeheugen.

Toch nog draagbaar vanwege 15 inch formaat

Het hebben van een 15 inch gaming laptop is ideaal. Hij is namelijk een stuk lichter en kleiner dan een 17 inch model, en bevat alsnog de beste specificaties voor het spelen van uw favoriete games. Deze combinatie maakt een 15 inch MSI laptop een uitstekende keuze voor de gebruiker die vaak onderweg is, zoals een student of iemand die een laptop zoekt voor zakelijk gebruik. Een 15 inch MSI laptop weegt gemiddeld rond de 2,3 kilogram waardoor u hem makkelijk in uw rugzak mee kunt nemen.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 15 inch MSI gaming laptop

Op dit moment worden er 25 15 inch MSI gaming laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1288,24,-. De goedkoopste 15 inch MSI gaming laptop die momenteel te vinden is, is de MSI Modern 15 B13M-271NL. Deze is te koop in 6 winkels met een prijs vanaf €649,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken