x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Extra opties
Bekijk 38 laptops

MSI gaming laptops

38 laptops
MSI is één van de beste merken als het gaat om gaming laptops. De meeste MSI gaming laptops hebben een 15 of 17 inch scherm, een snelle Intel Core i7 processor en maar liefst 1 TB of 2 TB opslagruimte. Wilt u het beste van het beste hebben, kies dan voor een MSI gaming laptop met Quad HD display en 64 GB RAM.
filter MSI gaming laptopsFilter
Meer MSI gaming laptops

MSI ontwikkelt krachtige gaming laptops

MSI is een fabrikant van computers en elektronica, met een focus op gaming laptops. Ze bieden veel verschillende modellen aan, van budgetvriendelijke opties tot high-end modellen met de beste NVIDIA-videokaarten en snelle processoren, waardoor er voor iedere soort gamer wel een geschikte MSI gaming laptop te vinden is. De laptops van MSI zijn vooral populair onder gamers vanwege hun prestaties en hun gebruiksvriendelijke ontwerp.

Een groot voordeel dat de meeste MSI gaming laptops hebben, is hun grote harde schijf. Bijna iedere MSI laptop heeft een opslagruimte van 1 TB of 2 TB, waardoor er genoeg ruimte is voor alle games die u wilt installeren.

Daarnaast heeft u ook het voordeel dat u de keuze heeft uit vele verschillende formaten. Natuurlijk zijn de meeste gaming laptops 17 inch, maar MSI gaming laptops komen ook in kleinere formaten zoals 15 en 16 inch. Deze zijn iets makkelijker om mee te nemen als u nog een student bent of veel onderweg bent en uw laptop vaak meeneemt.

De MSI gaming laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een MSI gaming laptop

Op dit moment worden er 38 MSI gaming laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €2048,61,-. De goedkoopste MSI gaming laptop die momenteel te vinden is, is de MSI Summit E13 Flip Evo A12MT-014NL. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €1143,-. Hij bevat een 13,4 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 1000 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken