x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Extra opties
Bekijk 36 laptops

MSI laptops met Intel Core i7 processor

36 laptops
Wilt u echt een krachtige gaming laptop? Dan is een MSI laptop met Intel Core i7 misschien wel iets voor u. Veel MSI laptops met een i7 processor hebben ook een krachtige videokaart, veel RAM en genoeg opslagruimte voor het bewaren van al uw games. Vergelijk hieronder alle MSI laptops met Intel Core i7 processor en kijk welke het beste bij u past.
filter MSI laptops met Intel Core i7 processorFilter

Snelle MSI gaming laptops met i7 processor

Veel MSI gaming laptops zijn in het bezit van een Intel Core i7 processor. Deze processor is in het bezit van veel cores en een hoge kloksnelheid, waardoor er gebruik kan worden gemaakt van een maximale rekenkracht. Dit is ideaal voor het spelen van games, aangezien er tijdens het spelen van games tegelijkertijd veel berekeningen moeten worden gemaakt.

Naast dat MSI laptops met i7 processor kunnen worden gebruikt voor gaming, is het dankzij de snelle NVIDIA-videokaart ook mogelijk om er video’s mee te bewerken. Mocht u daarnaast kiezen voor een kleiner formaat, zoals een 15 inch MSI gaming laptop, dan is hij ook geschikt om overal mee naartoe te nemen.

De MSI laptops met Intel Core i7 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een MSI laptop met Intel Core i7 processor

Op dit moment worden er 36 MSI laptops met Intel Core i7 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1635,72,-. De goedkoopste MSI laptop met Intel Core i7 processor die momenteel te vinden is, is de MSI Thin GF63 11UC-455NL. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €730,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken