x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Extra opties
Bekijk 18 laptops

Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart

18 laptops
Laptops met een NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart zijn krachtig en zullen er daarvoor zorgen dat u bijna iedere game op hoge instellingen kunt spelen. Vele merken zoals HP, Acer en MSI bieden gaming laptops aan met deze snelle videokaart er in. Mocht u willen gamen, let er dan ook op dat u kiest voor genoeg RAM en een snelle processor.
filter Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaartFilter

Gaming laptops met de RTX 3050 Ti voor geweldige performance

Als u op zoek bent naar de beste performance in een laptop, dan zit u met de RTX 3050 Ti wel goed. Natuurlijk zijn er nog wel betere videokaarten zoals de RTX 3070 of RTX 3080, maar ook met de RTX 3050 Ti kunt u bijna iedere game op de hoogste settings spelen.

Er zijn veel MSI gaming laptops en Lenovo gaming laptops (zoals de Legion 5) te vinden met deze snelle videokaart. Alle laptops met deze videokaart hebben daarnaast een razendsnelle processor, veel RAM, en ook genoeg opslagruimte voor het bewaren van vele games.

U heeft tot slot ook nog de keuze uit verschillende formaten als het gaat om RTX 3050 Ti laptops. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kleiner 14 inch model om makkelijk mee te nemen, of een 17 inch model voor maximale schermruimte. Voor het gamen is een groter scherm in ieder geval een stuk handiger.

De Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Gaming laptop met NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart

Op dit moment worden er 18 Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart aangeboden met een gemiddelde prijs van €1394,-. De goedkoopste Gaming laptop met NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 7 (A715-42G-R2P3). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €756,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle AMD Ryzen 7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken