x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Extra opties
Bekijk 39 laptops

Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaart

39 laptops
Op zoek naar een gaming laptop met NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaart? Laptops die deze videokaart bevatten kunnen bijna alle games op de hoogste settings draaien. Gaming laptops met deze videokaart hebben daarnaast vaak veel RAM en een processor met torenhoge kloksnelheden.
filter Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaartFilter
Meer Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaart

Krachtige gaming laptops met RTX 3060 videokaart

De NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaart is een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een krachtige en efficiënte videokaart. De RTX 3060 biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en is geschikt voor vele soorten games, van middelzware games zoals Minecraft tot de veeleisendste AAA-games zoals Battlefield V. Met de RTX 3060 kun je games spelen op hoge instellingen met een hoge beeldsnelheid, waardoor de beeldkwaliteit er fantastisch uitziet.

De RTX 3060 ondersteunt ook raytracing, een technologie die realistische licht- en schaduweffecten mogelijk maakt. Dit is iets wat de game-ervaring aanzienlijk kan verbeteren. De RTX 3060 is ook geschikt voor virtual reality, dus als je van plan bent om VR-games te spelen is een gaming laptop met NVIDIA GeForce RTX 3060 een uitstekende keuze.

Mocht u nog net wat meer kracht willen, dan kunt u ook nog kiezen voor een laptop met RTX 3080 of RTX 3080 Ti.

De Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaart zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Gaming laptop met NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaart

Op dit moment worden er 39 Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaart aangeboden met een gemiddelde prijs van €1378,87,-. De goedkoopste Gaming laptop met NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaart die momenteel te vinden is, is de Medion Erazer Deputy P25 MD62343. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €772,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle AMD Ryzen 5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken