x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Extra opties
Bekijk 18 laptops

Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart

18 laptops
Met de NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart kunt u de meeste games op de hoogste settings spelen zonder enige vertraging te ervaren. Bekijk hieronder alle gaming laptops met de NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart en vergelijk om te zien welke het beste bij u past.
filter Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaartFilter

De RTX 3070 is uiterst geschikt voor gaming

Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3070 zijn high-performance laptops die gericht zijn op gamers. Ze blinken uit in de prestaties van de videokaart, waarmee ze de nieuwste games op hoge instellingen en hoge frames per second kunnen uitvoeren. De RTX 3070 biedt real-time ray tracing en verbeterde prestaties in vergelijking met de vorige generatie videokaarten zoals de RTX 3060.

Echter zijn laptops met RTX 3070 meestal duurder en groter in formaat dan standaard laptops, en hebben ook een kortere batterijduur. Ook hebben sommige modellen koelingproblemen bij zware belasting, wat voor gaming wel een nadeel kan zijn. Niemand zit natuurlijk te wachten op een oververhitte laptop.

Hoeveel RAM heeft een gaming laptop met RTX 3070?

Tussen de RTX 3070 laptops zijn veel modellen te vinden, waarvan de meeste gaming laptops met 16 GB RAM zijn. Ook staat er 32 GB RAM gaming laptops tussen, die dus nog een stapje verder gaan op het gebied van performance. Deze laptops kunnen in combinatie met de krachtige RTX 3070 de hoogste settings in bijna iedere game aan.

De Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Gaming laptop met NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart

Op dit moment worden er 18 Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart aangeboden met een gemiddelde prijs van €1617,11,-. De goedkoopste Gaming laptop met NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart die momenteel te vinden is, is de Lenovo Legion 5 15ACH6H 82JU019TMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €1048,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle AMD Ryzen 7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken