x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Extra opties
Bekijk 5 laptops

Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti videokaart

5 laptops
Gaming laptops met een NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti zijn gemaakt om zelfs de nieuwste games in de hoogste settings te kunnen draaien. Naast deze krachtige videokaart bevatten de meeste laptops ook minimaal 32 GB RAM en meer dan 1 TB opslagruimte om alle games op te kunnen slaan. Vergelijk hieronder alle gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti videokaart.
filter Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti videokaartFilter

Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti videokaart

De NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti is een high-end videokaart die is ontworpen voor gaming en andere veeleisende toepassingen. Het is een van de krachtigste kaarten die momenteel beschikbaar is en blinkt uit in prestaties.

De RTX 3080 Ti heeft veel CUDA-cores, hoge kloksnelheden en meer geheugen dan de RTX 3080 en RTX 3060. Dit maakt hem geschikt voor het spelen van de zwaarste spellen op de hoogste settings, en voor andere veeleisende toepassingen zoals videobewerking en 3D-rendering. Video’s bewerken in 4K-kwaliteit is voor deze videokaart dus ook geen enkel probleem.

Een van de grootste voordelen van de RTX 3080 Ti is zijn ondersteuning voor raytracing, een technologie die realistischere beelden creëert door licht in real-time te simuleren. Dit kan leiden tot een opvallende verbetering van de beeldkwaliteit in spellen die raytracing ondersteunen.

De Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti videokaart zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Gaming laptop met NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti videokaart

Op dit moment worden er 5 Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti videokaart aangeboden met een gemiddelde prijs van €3038,6,-. De goedkoopste Gaming laptop met NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti videokaart die momenteel te vinden is, is de Acer Predator Triton 500 SE PT516-52s-98LA. Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €2155,-. Hij bevat een 16 inch display en een snelle Intel Core i9 processor. Met maar liefst 1000 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken