x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Bekijk 0 laptops

Razer gaming laptops

0 laptops
Als het gaat om gaming apparatuur, dan is Razer toch wel één van de beste merken. Razer gaming laptops worden vaak gekozen door de gamer die écht het meest krachtige model op de markt zoekt. Met een gaming laptop van Razer is het mogelijk om de allernieuwste games op de hoogste settings te spelen.
filter Razer gaming laptopsFilter

Razer maakt veel krachtige gaming laptops om te gamen met de hoogste settings

Wie op zoek gaat naar een extreem krachtige gaming laptop, komt al snel op Razer uit. Razer ontwikkelt vele krachtige gaming laptops waaronder de laptops binnen de Razer Blade reeks uitblinken.

De modellen uit de Razer Blade reeks zijn 15,6 inch gaming laptops en zijn in het bezit van 1 TB opslagruimte, wat genoeg is voor het opslaan van tientallen van uw favoriete games. Daarnaast zijn deze voorzien van een snelle processor en verschillende goede videokaarten waaronder de RTX 3060, RTX 3080 en RTX 3080 Ti.

Razer gaming laptops met veel RAM

Tussen Razer gaming laptops heeft u de keuze uit 16 GB, 32 GB of 64 GB RAM. Met een 64 GB RAM gaming laptop kunt u werkelijk waar alles doen wat u ooit hebt willen doen. Van het multitasken van zware programma’s tot het draaien van de nieuwste games op de hoogste settings, alles is ermee mogelijk. U betaalt echter wel een stuk meer voor een gaming laptop met 64 GB RAM vergeleken met 32 GB of 16 GB RAM.

Daarnaast is voor de meeste gebruikers een gaming laptop met 32 GB RAM al goed genoeg. U kunt hiermee ook bijna iedere game op de maximale instellingen spelen. Het is dus aan u of u de extra RAM het geld waard vindt, u heeft het hoogstwaarschijnlijk niet nodig.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken