x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Extra opties
Bekijk 717 laptops

Laptops met toetsenbordverlichting

717 laptops
Laptops met toetsenbordverlichting worden steeds populairder, waardoor een verlicht toetsenbord tegenwoordig ook in meer laptops te vinden is. Dit is een ideale functie als u ook door wilt werken of gamen als het donker wordt in mooie sfeerverlichting. Let er wel op dat de batterijduur van een laptop met toetsenbordverlichting vaak erg matig is.
filter Laptops met toetsenbordverlichtingFilter
Meer Laptops met toetsenbordverlichting

Het voordeel van een laptop met toetsenbordverlichting

Een laptop met toetsenbordverlichting heeft een aantal voordelen die handig kunnen zijn voor verschillende soorten gebruikers.

Een van de voordelen is dat het toetsenbordverlichting het gemakkelijker maakt om te typen in situaties met weinig licht. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u 's avonds in bed wilt werken of als u in een verlichte omgeving zit waar het licht niet gericht is op het toetsenbord.

Een ander voordeel is dat toetsenbordverlichting het gemakkelijker maakt om te typen in situaties waarbij u snel moet typen, zoals tijdens een presentatie of een videoconferentie. Dit kan helpen om te voorkomen dat u fouten maakt door op de verkeerde toets te drukken. Daarnaast kan toetsenbordverlichting ook een esthetisch voordeel hebben, door het toetsenbord een stijlvol uiterlijk te geven.

Houd er wel rekening mee dat toetsenbordverlichting kan leiden tot een kortere batterijduur, dus u moet er voor zorgen dat de batterij van uw laptop voldoende oplaadt of een extra batterij meeneemt als u deze functie vaak gebruikt. Dit is ook één van de redenen waarom gaming laptops vaak een kortere batterijduur hebben, aangezien deze allemaal een verlicht toetsenbord hebben.

De Laptops met toetsenbordverlichting zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop met toetsenbordverlichting

Op dit moment worden er 717 Laptops met toetsenbordverlichting aangeboden met een gemiddelde prijs van €1548,47,-. De goedkoopste laptop met toetsenbordverlichting die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook 514 (CB514-2H-K542). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €379,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle MediaTek MT8183T processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken