x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 123 laptops

Laptops tot 400 euro

123 laptops
Bent u op zoek naar een nieuwe laptop onder de 400 euro? Voor 400 euro zijn er al geweldige laptops te vinden, van middenklasse Chromebooks tot Windows laptops met een redelijk snelle processor en genoeg RAM voor alle basistaken. Bekijk hieronder alle laptops tot 400 euro en vergelijk ze met elkaar.
filter Laptops tot 400 euroFilter
Meer Laptops tot 400 euro

Onder de €400 heeft u redelijk veel keuze

Als u op zoek bent naar een nieuwe laptop en een budget hebt van 400 euro, dan heeft u alsnog redelijk wat keuze. Er zijn voor onder de 400 euro beide Windows laptops en Chromebooks om uit te kiezen.

Tussen de Windows laptops binnen deze prijsklasse zijn veel topmerken te vinden, zoals HP, Acer en ASUS. Richting de 400 euro kunt u verwachten dat de laptop in het bezit is van een Intel Core i3 processor en tussen de 4 en 8 GB aan RAM. Voor basistaken zal deze laptop dus prima kunnen worden gebruikt.

Kiest u liever een goedkope Chromebook? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Lenovo Chromebook met een geweldige batterijduur. De meeste Chromebooks onder de 400 euro hebben ook een kwalitatieve display waardoor u er zelfs films op kunt kijken.

De Laptops tot 400 euro zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop tot 400 euro

Op dit moment worden er 123 Laptops tot 400 euro aangeboden met een gemiddelde prijs van €337,7,-. De goedkoopste laptop tot 400 euro die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook 315 CB315-3H-C1FV. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €154,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken