x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 229 laptops

Laptops met touchscreen

229 laptops
Op zoek naar een laptop met touchscreen? Met een touchscreen kunt u uw laptop ook besturen met uw wijsvinger, waardoor een muis en touchpad overbodig zijn. Mocht u nog wat meer willen dan alleen een touchscreen, dan kunt u ook kiezen voor een laptop die u 360 graden om kunt klappen. Hierdoor kunt u deze namelijk ook gebruiken als tablet.
filter Laptops met touchscreenFilter
Meer Laptops met touchscreen

Nadelen van een touchscreen op een laptop

Één van de belangrijkste nadelen van een touchscreen op een laptop is de reflectie. Touchscreens zijn vaak gevoelig voor reflecties van licht, waardoor het beeld moeilijk te zien kan zijn in bepaalde omgevingen, zoals buiten of in een kamer met veel licht. Dit kan onder andere leiden tot vermoeide ogen na langere tijd van gebruik.

Daarnaast kan de aanraakgevoeligheid van een touchscreen op een laptop soms problematisch zijn. Touchscreens zijn niet altijd even gevoelig en kunnen soms problemen veroorzaken bij het selecteren van kleine knoppen of het selecteren van specifieke punten op het scherm. Dit kan frustrerend zijn en de gebruikservaring negatief beïnvloeden.

Een ander nadeel van een touchscreen op een laptop is de batterijduur. Touchscreens verbruiken meer energie dan traditionele laptops, wat kan leiden tot een snellere afname van de batterijduur. Dit kan problematisch zijn voor mensen die vaak onderweg zijn of gebruik maken van hun laptop op locaties zonder toegang tot stopcontacten.

Tot slot is een touchscreen op een laptop vaak duurder dan een laptop zonder touchscreen. Het is dus aan u om te bepalen of dit extra bedrag deze feature uiteindelijk waard is.

De Laptops met touchscreen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop met touchscreen

Op dit moment worden er 229 Laptops met touchscreen aangeboden met een gemiddelde prijs van €1146,-. De goedkoopste laptop met touchscreen die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 3 Chromebook 14M836 82KN002LMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €222,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle MediaTek processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken