x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 172 laptops

Windows laptops met touchscreen

172 laptops
Op zoek naar een nieuwe Windows laptop met touchscreen? Er bestaan vele Windows laptops met een touchscreen, waaronder hoogwaardige modellen van de beste merken zoals HP, Lenovo en ASUS. Zoekt u een gaming laptop met een touchscreen? Kijk dan naar de verschillende modellen van MSI.
filter Windows laptops met touchscreenFilter
Meer Windows laptops met touchscreen

Veel Windows laptops met touchscreen om uit te kiezen

Als u op zoek bent naar een Windows laptop met touchscreen, dan heeft u enorm veel modellen om uit te kiezen. Hierdoor is er altijd wel een geschikte Windows laptop met touchscreen te vinden die perfect bij u past.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ASUS laptop met touchscreen met een schermformaat van 13 inch. Een wat kleinere laptop met touchscreen is namelijk ideaal als u iemand bent die vaak onderweg is. U kunt hem makkelijk in uw tas stoppen en is ook niet te zwaar om mee te slepen.

Mocht u kiezen voor een Windows laptop die naast dat hij een touchscreen heeft ook omklapbaar is, dan kunt u hem ook gebruiken als een soort tablet. Dit heet een 2-in-1 laptop, en als u deze kiest, heeft u eigenlijk geen aparte tablet meer nodig.

De Windows laptops met touchscreen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Windows laptop met touchscreen

Op dit moment worden er 172 Windows laptops met touchscreen aangeboden met een gemiddelde prijs van €1333,27,-. De goedkoopste Windows laptop met touchscreen die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad CT-X636F (ZA6F0027NL). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €299,-. Hij bevat een 10,1 inch display en een snelle Mediatek Helio P60T processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken