Gerucht: komend jaar een 15-inch MacBook Air?

Door Remco Bravenboer / Laatste update op 05 sep 2022

Bloomberg heeft geclaimd dat Apple plannen heeft om in de lente van 2023 een 15 inch MacBook Air uit te brengen. Daarnaast is Apple ook aan het overwegen om kleinere MacBooks te maken, met bijvoorbeeld een 12 inch variant die rond het begin van 2024 kan verschijnen.

Naast dit alles heeft Apple pas geleden ook aangekondigd dat er modellen op de markt zullen komen met een M2 Pro en M2 Max chip. Deze chips hebben razendsnelle prestaties, en hebben zo bijvoorbeeld 50% meer geheugenbandbreedte dan de M1.

15 inch macbook air Nanain / Shutterstock.com

Aangezien de MacBook Air altijd alleen een 13 inch versie had, zijn wij erg benieuwd naar de nieuwe formaten. Zal de prijs-kwaliteitverhouding net zo goed zijn als bij de MacBook Air (M1, 2020)?

Lees ook: MacBook Air aanbiedingen


Over de auteur
remco bravenboer - laptoid

Remco Bravenboer is een laptop-expert met jarenlange ervaring. Zelf heeft hij meerdere laptops gehad waarbij de een geoptimaliseerd was voor het spelen van games, en de ander krachtig was om mee te programmeren. Daarnaast heeft hij tijdens zijn ICT-opleiding cursussen gevolgd over hardware, waardoor zijn kennis over laptops enorm is gegroeid. Lees hier meer over hem en Laptoid.