Samsung kondigt Galaxy Chromebook 2 360 aan

Door Remco Bravenboer / Laatste update op 04 apr 2023

Groot nieuws voor Chromebook liefhebbers; Samsung heeft de Galaxy Chromebook 2 aangekondigd, wat een geheel nieuwe 2-in-1 laptop is die is ontworpen om studeren te ondersteunen.

galaxy chromebook 2 360

Samsung heeft tijdens het ontwerpen van de nieuwe Galaxy Chromebook de student in gedachten gehouden. Er is speciaal gekeken naar wat een goede laptop moet hebben voor leren op afstand, aangezien dit steeds belangrijker wordt in de maatschappij. Dit heeft er voor gezorgd dat deze nieuwe Chromebook grotere toetsen en een touchpad heeft. Daarnaast heeft hij een touchscreen met hoge resolutie en levendige helderheid, om zo nog betere leerervaringen te kunnen bieden. Het ingebouwde toetsenbord is gemaakt om lang mee te gaan in een klaslokaal, en is morsbestendig.

Enkele bekende specificaties:

  • Gewicht van 1,28kg
  • Intel Celeron N4500 processor
  • Intel UHD Graphics videokaart
  • 4 of 8 GB RAM
  • 12,4" WQXGA LED display (2560x1600) met touch
  • 64 of 128 GB opslagruimte

Lees ook: Chromebook aanbiedingen.


Over de auteur
remco bravenboer - laptoid

Remco Bravenboer is een laptop-expert met jarenlange ervaring. Zelf heeft hij meerdere laptops gehad waarbij de een geoptimaliseerd was voor het spelen van games, en de ander krachtig was om mee te programmeren. Daarnaast heeft hij tijdens zijn ICT-opleiding cursussen gevolgd over hardware, waardoor zijn kennis over laptops enorm is gegroeid. Lees hier meer over hem en Laptoid.