MacBook Pro's met M2 Pro en M2 Max chip komen mogelijk dit jaar

Door Remco Bravenboer / Laatste update op 05 sep 2022

Volgens een pas uitgebracht rapport wordt het waarschijnlijk mogelijk om voor het einde van 2022 al in bezit te zijn van MacBook Pro-modellen met de M2 Pro en M2 Max chips.

Mark Gurman van Bloomberg laat weten dat dat de golf van MacBooks met M2-chip nog niet over is. Hij heeft vernomen dat Apple voor het einde van 2022 MacBook Pro modellen met nog betere M2-chips wilt uitgeven.

Op basis van hoe het met de M1-chip werd gedaan, verwachten we dat de verbeterde M2-chips de naam M2 Pro en M2 Max zullen krijgen. Mocht u momenteel op zoek zijn naar een laptop met enorme rekenkracht en heeft u de voorkeur voor een MacBook, dan raden wij zeker aan om te wachten op de MacBook Pro met deze nieuwe chip.


Bekijk ook: MacBook Pro aanbiedingen


Over de auteur
remco bravenboer - laptoid

Remco Bravenboer is een laptop-expert met jarenlange ervaring. Zelf heeft hij meerdere laptops gehad waarbij de een geoptimaliseerd was voor het spelen van games, en de ander krachtig was om mee te programmeren. Daarnaast heeft hij tijdens zijn ICT-opleiding cursussen gevolgd over hardware, waardoor zijn kennis over laptops enorm is gegroeid. Lees hier meer over hem en Laptoid.