RTX 3080 Ti van Nvidia mogelijk binnenkort gelanceerd

We weten allemaal hoe moeilijk het momenteel is om aan een goede videokaart te komen, en ze zijn daarnaast ook verre van goedkoop. Het lijkt er op dat Nvidia plannen heeft om een nieuwe videokaart toe te voegen aan hun 3000-serie, namelijk de RTX 3080 Ti.

Volgens speculaties zal de high-end Nvidia RTX 3080 Ti grafische kaart midden mei aangekondigd worden. Het gerucht gaat dat Nvidia op 18 mei de 3080 Ti uitbrengt.

Helaas komt deze informatie in het midden van de periode waar we al een tekort aan computerchips hebben, waardoor het alsnog lastig kan zijn om er één te verkrijgen wanneer ze eindelijk uit komen.

rtx 3080 ti gespot onderweg naar amerika (1)
RTX 3080 Ti gespot onderweg naar Amerika.

Alhoewel er geen officiële statement naar buiten is gebracht of de 3080 Ti wel echt op die datum wordt uitgebracht, zal het naar ons idee alsnog niet heel lang meer moeten duren aangezien ze onderweg naar Amerika zijn gespot.

Hij is natuurlijk een stukje beter dan de RTX 3080, maar daar zal u ook voor gaan betalen. Er wordt verwacht dat hij rond de $1100 zal kosten, maar dat zal ook geheel afhangen van het aanbod en hoeveel de klant er voor over zal hebben.

Over de auteur

Remco Bravenboer is een laptop-expert met jarenlange ervaring. Zelf heeft hij meerdere laptops gehad waarbij de één geoptimaliseerd was voor het spelen van games, en de ander krachtig was om mee te programmeren. Daarnaast heeft hij tijdens zijn ICT-opleiding cursussen gevolgd over hardware, waardoor zijn kennis over laptops enorm is gegroeid. Lees hier meer over hem en Laptoid.

remco bravenboer - laptoid

Wat vond u van onze informatie?

0 / 5

Your page rank:

Plaats een reactie