x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Schermgrootte
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Videokaart
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Winkels
Bekijk 2986 laptops

Refurbished laptops

2986 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een refurbished laptop? Refurbished laptops zijn teruggestuurd naar de fabrikant, en gereviseerd om er voor te zorgen dat hij weer snel is en geheel naar behoren werkt. Wanneer u kiest voor een refurbished laptop, kunt u dus flink wat geld besparen ten opzichte van een heel nieuw model. Er zijn veel verkopers van refurbished laptops, waaronder refurbished gaming laptops, refurbished MacBooks en refurbished Chromebooks. Kortom, het aanbod is enorm groot. Hieronder verzamelen we alle refurbished laptops van verschillende aanbieders zodat u makkelijk kunt vinden welke het beste bij u past.
Refurbished laptops
+ Meer lezen
deal spinner
Toon meer Refurbished laptops

Besparen met een refurbished laptop

Voor beide particulieren en bedrijven kan het een goede keuze zijn om te kiezen voor een refurbished laptop. Deze zijn namelijk een stuk goedkoper dan wanneer u de laptop nieuw zou kopen, terwijl ze nog steeds uitmuntende prestaties kunnen bieden. Er is in Nederland ook een enorm aanbod aan refurbished laptops, waardoor u de keuze heeft uit enorm veel merken zoals HP, Lenovo of Dell.

Naast dat u met een refurbished laptop kunt besparen, helpt u ook een beetje mee aan een beter milieu. Als de laptop die u koopt namelijk geen tweede leven had gekregen, was hij gewoon bij het afval beland.

Refurbished laptop of een tweedehands laptop?

Een refurbished laptop en een tweedehands laptop zijn beide gebruikte laptops, maar er zijn belangrijke verschillen tussen de twee. Een refurbished laptop wordt grondig geïnspecteerd en ook gerepareerd (indien nodig) voordat hij wordt verkocht. Dit wordt vaak gedaan door officiële bedrijven die gespecialiseerd zijn in refurbished laptops.

Bij een tweedehands laptop koopt u gewoon een gebruikte laptop zonder verdere controle of garantie. Hierdoor weet u niet zeker hoe de laptop zal presteren, wat toch een redelijk risico met zich meebrengt. Vaak hebben verouderde laptops bijvoorbeeld een hele slechte batterijduur, omdat de accu al jaren meegaat.

Hoewel refurbished laptops vaak wat duurder zijn, bieden ze een hogere mate van betrouwbaarheid. Doordat hij is geïnspecteerd en gerepareerd indien nodig, weet u zeker dat hij nog goed zal presteren en niet gelijk binnen een paar dagen kapot zal zijn.