x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Videokaart
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Winkels
Bekijk 859 laptops

Refurbished 14 inch laptops

859 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een refurbished 14 inch laptop? Een 14 inch laptop is een prima keuze voor gebruikers die veel onderweg zijn. Ze zijn namelijk licht, en hebben vaak een goede batterijduur. Wanneer u kiest voor een refurbished 14 inch laptop, kunt u flink besparen op de aankoop. Deze laptops zijn namelijk teruggestuurd en gereviseerd, waarna ze vervolgens voor een lagere prijs worden verkocht. Bekijk hieronder alle refurbished 14 inch laptops van dit moment.
Refurbished 14 inch laptops
+ Meer lezen
filter refurbished laptopsFilter
deal spinner
Toon meer Refurbished 14 inch laptops

Refurbished 14 inch laptops van alle merken

Wat uw favoriete merk ook is, er is altijd een refurbished 14 inch laptop te vinden die goed bij u past. Zo kiest u voor basisgebruik bijvoorbeeld voor een refurbished 14 inch ASUS VivoBook, of een 14 inch MSI laptop als u van gamen houdt. Het grote voordeel aan 14 inch is dat de laptops klein en licht zijn, waardoor u ze makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Een refurbished 14 inch laptop is dus weer snel gemaakt, compact, en goed te betalen aangezien hij gereviseerd is en een tweede leven tegemoet gaat.

Kiest u voor een refurbished 14 inch Chromebook?

Als u op zoek gaat naar een refurbished 14 inch laptop, dan is de kans groot dat u ook tegen de keuze van een Chromebook aanloopt. Chromebooks zijn eenvoudige laptops die gemaakt zijn voor basisgebruik, zoals het surfen op internet of bewerken van documenten. Refurbished 14 inch Chromebooks zijn over het algemeen nog een stukje goedkoper dan een gewone refurbished 14 inch laptop, waardoor het een goede keuze kan zijn als u niet van plan bent om er ingewikkelde taken op uit te voeren.