x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Processor
Videokaart
Aansluitingen
Extra opties
Winkels
Bekijk 95 laptops

Refurbished 17 inch laptops

95 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een refurbished 17 inch laptop? 17 inch laptops hebben veel schermruimte, wat ze ideaal maakt voor bijvoorbeeld gaming, of grafische taken zoals foto- of videobewerking. Als u wat minder budget heeft voor een gloednieuwe laptop, dan kan een refurbished 17 inch laptop de juiste keuze zijn. Deze laptops zijn teruggestuurd en gereviseerd, waardoor u de garantie heeft dat ze perfect naar behoren werken. Door te kiezen voor een refurbished 17 inch laptop bespaart u dus geld, maar helpt u ook een laptop aan een tweede leven.
Refurbished 17 inch laptops
+ Meer lezen
filter refurbished laptopsFilter
deal spinner
Toon meer Refurbished 17 inch laptops

Refurbished 17 inch laptops voor alle gebruikers

17 inch is het grootste formaat laptop dat momenteel te verkrijgen is. Wanneer u dus kiest voor een 17 inch refurbished laptop heeft u veel schermruimte, wat handig is voor vele taken zoals foto- of videobewerking. Ook is multitasken met een 17 inch scherm ideaal, omdat u twee vensters naast elkaar kunt zetten en alsnog alles goed kunt blijven zien. Hier boven verzamelen we alle 17 inch refurbished laptops van vele merken, waaronder Dell, Acer, ASUS en HP.

Refurbished 17 inch gaming laptops

Mocht u van gamen houden, dan zijn er ook refurbished 17 inch gaming laptops beschikbaar. Deze hebben meer RAM en een betere videokaart dan de gemiddelde refurbished 17 inch laptop, waardoor ze geschikt zijn voor het uitvoeren van zware programma’s. Let er wel op dat deze vaak wat zwaarder zijn dan andere 17 inch laptops, en ook een wat mindere batterijduur hebben.