x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermgrootte
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Schermreflectie
Gewicht
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Winkels
Bekijk 534 laptops

Refurbished MacBooks

534 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een refurbished MacBook? MacBooks worden steeds sneller, maar ook steeds duurder. Wanneer mensen upgraden naar een nieuwe MacBook, verkopen ze vaak hun oudere model. Deze komt dan als 'refurbished MacBook' terug op de markt, waardoor de consument gebruik kan maken van zijn tweede leven. Zo heeft u de keuze uit refurbished MacBook Air, of een refurbished MacBook Pro. Hieronder vergelijken we alle refurbished MacBooks van alle aanbieders. Of u nu een nieuw model met M1 of M2 chip zoekt, of genoegen neemt met een ouder Intel Core model, er staat vast een passende MacBook tussen.
Refurbished MacBooks
+ Meer lezen
filter refurbished laptopsFilter
deal spinner
Toon meer Refurbished MacBooks

Besparen met een refurbished MacBook

MacBooks zijn snel, modieus, en erg gewild. Het enige nadeel aan het kopen van een gloednieuwe MacBook is de prijs, want die kan al snel oplopen. Wanneer u kiest voor een refurbished MacBook, kunt u flink besparen omdat u op deze manier een MacBook een tweede leven geeft. Refurbished MacBooks zijn teruggestuurd naar de fabrikant, gecontroleerd en helemaal gereviseerd. Hierdoor koopt u een goed functionerende MacBook voor een veel lagere prijs.

Een refurbished MacBook Air of MacBook Pro?

Tussen het grote aanbod aan refurbished MacBooks heeft u de keuze uit een MacBook Air of MacBook Pro. De MacBook Air is vaak wat compacter en lichter, waardoor hij makkelijk overal mee naartoe te nemen is. Kiest u voor de MacBook Pro, dan heeft u een MacBook met wat meer rekenkracht waardoor u er ook zwaardere programma’s op kunt draaien. Op beide modellen kunt u in ieder geval flink besparen als u kiest voor een refurbished Apple MacBook.