x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermgrootte
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Schermreflectie
Gewicht
Touchscreen
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Winkels
Bekijk 73 laptops

Refurbished Chromebooks

73 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een refurbished Chromebook? Chromebooks worden steeds populairder. Ze zijn namelijk licht in gewicht, kunnen alle basistaken aan en hebben een uitmuntende batterij. Als u wilt besparen op een Chromebook, dan kunt u kiezen voor een refurbished Chromebook. Deze is al gebruikt door iemand anders, maar de verkoper heeft besloten hem een tweede leven te geven. Hierdoor kunt u besparen op de prijs, en helpt u ook een beetje mee aan een beter milieu. Op deze pagina verzamelen wij alle refurbished Chromebooks van de beste merken, zoals Lenovo, HP en ASUS.
Refurbished Chromebooks
+ Meer lezen
filter refurbished laptopsFilter
deal spinner
Toon meer Refurbished Chromebooks

Refurbished Chromebooks van alle merken

Chromebooks zijn natuurlijk al aan de goedkope kant, maar als u nog meer wilt besparen dan kunt u ook kiezen voor een refurbished Chromebook. Of u nu fan bent van HP Chromebooks of Acer Chromebooks, van ieder merk zijn er wel een aantal refurbished Chromebooks te vinden waardoor u er één kunt kiezen die perfect bij u past.

Naast dat u met een refurbished Chromebook geld bespaart, is het natuurlijk ook een bewuste keuze voor het milieu. Op deze manier krijgt een Chromebook namelijk een tweede leven, waardoor hij niet hoeft worden weggegooid.

Is een refurbished Chromebook even snel als een nieuwe?

Het grote voordeel aan Chromebooks, is dat ze vaak alleen lichte taken uitvoeren. Denk hierbij aan het surfen op internet, versturen van e-mails of bewerken van documenten. Wanneer een Chromebook refurbished is, betekent dit dat hij is gecontroleerd en is gereviseerd om er voor te zorgen dat hij weer goed functioneert. Zelfs als een refurbished Chromebook meerdere voorgaande gebruikers heeft gehad, kunt u er gewoon vanuit gaan dat u alle basistaken gewoon snel kunt uitvoeren.