x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Schermgrootte
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Touchscreen
Winkels
Bekijk 431 laptops

Refurbished Dell laptops

431 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een refurbished Dell laptop? Als u een refurbished laptop zoekt en wat minder budget heeft, dan is Dell hét merk waar u kunt aankloppen. Er zijn namelijk talloze refurbished Dell laptops te vinden, zelfs onder de €100. Hier kunt u alleen geen uitmuntende snelheid van verwachten, want de meeste modellen zijn wat verouderd en hebben een Intel Core i3 processor. Maar als u gewoon een simpele laptop zoekt voor basisgebruik, is een refurbished Dell laptop een prima keuze.
Refurbished Dell laptops
+ Meer lezen
filter refurbished laptopsFilter
deal spinner
Toon meer Refurbished Dell laptops

Veel refurbished Dell laptops om uit te kiezen

Als we kijken naar alle refurbished laptops, dan is Dell het merk dat we het vaakst tegenkomen. Op gebied van prijs-kwaliteitverhouding zijn refurbished Dell laptops misschien wel het beste merk om te kiezen. Zelfs onder de €100 zijn er veel modellen te vinden, wat u bij andere merken niet zo snel zult zien. Let er wel op dat de meeste refurbished Dell laptops wel écht oud zijn, en u er geen geweldige prestaties meer van moet verwachten.

Over het algemeen raden we alleen aan om een refurbished Dell laptop te kiezen als u een laptop zoekt die geen zware taken meer hoeft uit te voeren. Al hoewel de meeste Dell laptops hierboven meer dan 8 GB RAM hebben en een i5 of i7 processor, zijn de meeste wel zo verouderd dat ze alleen nog kunnen worden ingezet voor basisgebruik.