x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermgrootte
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Videokaart
Gewicht
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aansluitingen
Extra opties
Winkels
Bekijk 60 laptops

Refurbished gaming laptops

60 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een refurbished gaming laptop? Een gaming laptop met de nieuwe NVIDIA-videokaart die alles op de hoogste settings kan spelen is leuk, maar er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Refurbished gaming laptops zijn al een keer gebruikt, en kunnen zelfs dezelfde specs bieden voor een veel lagere prijs. Zo zijn er bijvoorbeeld veel refurbished gaming laptops te vinden van merken als ASUS, Lenovo en Acer, voor nog geen €1000. Door te kiezen voor een refurbished gaming laptop kunt u ook voor een lagere prijs genieten van uw favoriete games.
Refurbished gaming laptops
+ Meer lezen
filter refurbished laptopsFilter
deal spinner
Toon meer Refurbished gaming laptops

Uw favoriete games op een refurbished gaming laptop

Altijd al een snelle gaming laptop willen hebben, maar toch niet genoeg budget? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een refurbished gaming laptop. Deze laptops zijn een tijdje gebruikt, en vervolgens teruggestuurd naar de fabrikant. Daarna worden ze gecontroleerd en gereviseerd, waardoor ze weer prima te gebruiken zijn. Op deze manier kunt u ook een goede gaming laptop kopen, zonder dat u er heel veel geld aan kwijt bent.

Refurbished gaming laptops van HP, MSI en ASUS

ASUS en MSI zijn toch wel twee van de beste merken op het gebied van gaming laptops. MSI is een merk dat bekend staat voor gaming op het hoogste niveau. De meeste gaming laptops van MSI zijn krachtig genoeg om zelfs de nieuwste games te kunnen spelen. De meeste refurbished gaming laptops van MSI hebben ook een snelle i5 of i7 processor, waardoor u voor minder geld ook goede prestaties kunt bereiken.

Ook HP biedt veel refurbished gaming laptops aan. Denk bijvoorbeeld aan de populaire HP Pavilion Gaming, of de gewilde HP OMEN reeks. Wanneer u kiest om deze gaming laptops als refurbished te kopen, zijn deze gereviseerd waardoor ze volledig functioneren. Hierdoor kunt u voor een lagere prijs genieten van uw favoriete games.