x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Schermgrootte
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Videokaart
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Winkels
Bekijk 902 laptops

Refurbished HP laptops

902 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een refurbished HP laptop? Een refurbished HP laptop is teruggestuurd naar de fabrikant en vervolgens gereviseerd. Hierdoor heeft u garantie dat hij naar behoren werkt, en kunt u hem aanschaffen voor een wat lagere prijs. U heeft de keuze uit allerlei verschillende soorten refurbished HP laptops, bijvoorbeeld een model voor gaming of voor uw studie. Bekijk en vergelijk hieronder alle refurbished HP laptops.
Refurbished HP laptops
+ Meer lezen
filter refurbished laptopsFilter
deal spinner
Toon meer Refurbished HP laptops

Honderden refurbished HP laptops om uit te kiezen

HP is natuurlijk een groot merk van laptops, en daardoor is de keuze uit refurbished HP laptops ook enorm groot. Er zijn al refurbished HP laptops te vinden van onder de €100 (niet de snelste meer natuurlijk). Deze modellen zijn gecontroleerd door een partij, en opgeknapt indien nodig. Hierdoor bent u er zeker van dat de laptop nog goed functioneert, waardoor u een goede laptop kunt kopen voor een veel lagere prijs.

Refurbished HP gaming laptops

Als u graag games speelt en een goede gaming laptop zoekt, dan zijn hier ook veel geschikte refurbished HP modellen voor te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de HP OMEN reeks welke uiterst geschikt is voor gaming, met een goede processor, veel RAM en een geschikte videokaart. Hierdoor kunt u uw favoriete games spelen, zonder dat u de hoofdprijs moet betalen voor een nieuwe laptop.