x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Schermgrootte
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Videokaart
Batterijduur
Touchscreen
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Verlicht toetsenbord
Winkels
Bekijk 1534 laptops

Refurbished i5 laptops

1534 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een refurbished i5 laptop? Laptops met Intel Core i5 processor staan bekend om hun snelheid, waardoor ze voor alle soorten taken kunnen worden gebruikt. Wanneer u kiest voor een refurbished i5 laptop, kunt u genieten van deze snelheid voor een lagere prijs. Een refurbished model is teruggestuurd en gereviseerd, waarna hij goedkoper te koop is gezet. Door te kiezen voor een refurbished i5 laptop bespaart u dus, en helpt u ook mee aan een beter milieu.
Refurbished i5 laptops
+ Meer lezen
filter refurbished laptopsFilter
deal spinner
Toon meer Refurbished i5 laptops

Een gewone versus een refurbished i5 laptop

Wanneer u een gewone nieuwe laptop met i5 processor koopt dan bent u de eerste eigenaar, maar betaalt u wel de hoofdprijs. Op deze laptop heeft u vaak een aantal jaar garantie, en weet u zeker dat hij goed werkt, omdat hij net de fabriek komt.

Kiest u voor een refurbished i5 laptop, dan is deze gebruikt maar vervolgens weer gecontroleerd en opgeknapt. Op deze manier weet u zeker dat de laptop goed zal presteren, maar bent u alleen niet de eerste eigenaar. Een refurbished i5 laptop is wel een stuk goedkoper, en daarnaast helpt u het milieu ook omdat de laptop niet weggegooid hoeft te worden.

Refurbished MacBooks en Chromebooks met i5 processor

Als u geen Windows laptop wilt, dan zijn er ook veel refurbished MacBooks en refurbished Chromebooks te vinden met een Intel Core i5 processor. Chromebooks zijn vaak weer een stuk goedkoper dan een gewone refurbished i5 laptop, maar kunnen alleen worden gebruikt voor simpele taken. MacBooks met i5 processor presteren daarnaast een stuk minder dan nieuwere MacBook modellen met M1 of M2 chip.