x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Schermgrootte
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Videokaart
Touchscreen
Aansluitingen
Extra opties
Winkels
Bekijk 640 laptops

Refurbished i7 laptops

640 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een refurbished i7 laptop? Laptops met Intel Core i7 staan bekend om hun goede rekenkracht, en kunnen daardoor vaak ook wat zwaardere programma's aan. Handig als u graag wat games speelt, foto's bewerkt, of gewoon voor uw studie. Er zijn veel refurbished laptops te vinden met i7 processor, van verschillende merken zoals Lenovo, ASUS en Acer. Hierdoor kunt u genieten van een snelle laptop, voor een nog lagere prijs.
Refurbished i7 laptops
+ Meer lezen
filter refurbished laptopsFilter
deal spinner
Toon meer Refurbished i7 laptops

Waarom kiezen voor een refurbished i7 laptop?

Iedereen wilt graag een laptop met Intel Core i7 processor hebben, want deze zijn vaak razendsnel. Maar waarom zou u moeten kiezen voor een refurbished i7 laptop? Deze modellen zijn teruggestuurd, en geheel gecontroleerd op functionaliteit. Wanneer ze nog goed werken, worden ze weer te koop gezet om de laptops zo een tweede leven te geven. Eigenlijk koopt u dus een tweedehands laptop voor een lagere prijs, maar heeft u zekerheid vanwege de controle door de verkopende partij.

Op deze manier kunt u vaak honderden euro’s besparen, en hoeft u geen gloednieuwe laptop te kopen. Als u kiest voor een refurbished Intel Core i7 laptop, dan helpt u daarnaast mee aan een beter milieu. Doordat u de laptop een tweede leven geeft, wordt hij namelijk niet weggegooid. Als iedereen voor refurbished zou kiezen, zou de berg afval een stuk kleiner worden.

Refurbished i7 laptops voor gaming

Ook zijn er een hoop refurbished i7 laptops die geschikt zijn voor gaming. Deze hebben namelijk ook veel RAM, en een goede videokaart om uw favoriete games te draaien. De makkelijkste manier om een refurbished i7 laptop voor gaming te vinden, is door te filteren op een merk zoals MSI. De MSI Prestige of MSI Stealth reeks is een goede keuze.

MacBooks met Intel Core i7 processor

Waar MacBooks nu de krachtige M1 of M2 chip hebben, hadden ze vroeger een Intel Core i5 of i7 processor. Hierdoor zijn er op dit moment veel refurbished MacBooks met i7 processor te vinden, omdat mensen die nu willen upgraden hun oude model inruilen. Hierdoor kunt u soms voor onder de €500 al een MacBook scoren. Let er natuurlijk wel op dat de prestaties van een MacBook met i7 processor een stuk minder zijn dan die van nieuwe modellen met de nieuwste chips.