x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Schermgrootte
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Videokaart
Touchscreen
Winkels
Bekijk 561 laptops

Refurbished Lenovo laptops

561 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een refurbished Lenovo laptop? Lenovo is enorm populair op het gebied van laptops, met hun vele modellen zoals de ThinkPad, IdeaPad, of de IdeaPad gaming reeks. Als u wilt besparen op uw nieuwe Lenovo laptop, dan kunt u kiezen voor een refurbished model. Deze Lenovo laptops zijn teruggestuurd door de gebruiker, en gereviseerd waardoor ze weer perfect functioneren. Door te kiezen voor een refurbished Lenovo laptop bespaart u geld, en helpt u ook het milieu.
Refurbished Lenovo laptops
+ Meer lezen
filter refurbished laptopsFilter
deal spinner
Toon meer Refurbished Lenovo laptops

Waarom kiezen voor een refurbished Lenovo laptop?

Een refurbished Lenovo laptop is een model dat is teruggestuurd, gecontroleerd, en vervolgens is opgeknapt om weer verkocht te worden. Hierdoor heeft u de garantie dat de laptop naar behoren werkt, en kunt u hem aanschaffen voor een veel lagere prijs. Het kan echter wel zijn dat de laptop bijvoorbeeld een krasje op zijn behuizing heeft, of een ander klein fysiek mankement.

Naast dat u bespaart met de portemonnee, helpt u ook het milieu door te kiezen voor een refurbished Lenovo laptop. Op deze manier geeft u de laptop namelijk een tweede leven, waardoor hij niet weggegooid hoeft te worden.

Kiest u voor een refurbished Lenovo Chromebook?

Ook heeft Lenovo af en toe refurbished Chromebooks in de aanbieding. Deze laptops zijn een stuk lichter dan de gemiddelde Windows laptop, en geschikt voor het uitvoeren van basistaken. Bij basistaken kunt u denken aan lichte taken zoals het surfen op internet, bewerken van documenten of spreadsheets, of afhandelen van e-mail. Een Chromebook is gemiddeld ook een stuk goedkoper dan een Windows laptop, dus kunt u met een refurbished Lenovo Chromebook nog meer besparen.

Refurbished Lenovo gaming laptops

Als u op zoek bent naar een refurbished gaming laptop, dan bent u bij Lenovo ook aan het goede adres. Lenovo heeft namelijk redelijk wat gaming laptops in het assortiment, zoals de Lenovo IdeaPad Gaming reeks. De kans is dus ook groot dat er tussen de refurbished Lenovo laptops ene model te vinden is dat prima geschikt is voor games, met een goede processor en videokaart.